Podrška Grada Novog Sada i NSZ-a

7 May 2015

Kompanija Netex Consulting pokrenula je program besplatne poslovne obuke pod nazivom “Netex akademija”, kroz koji je do sada prošlo nekoliko desetina kandidata, dok su neki od njih pronašli i svoje stalno zaposlenje. Predviđena kao bazična obuka iz domena usluga korisničkog servisa u međunarodnom poslovnom okruženju, Netex akademija je zbog svog značaja i edukacije dobila podršlu Grada Novog Sada kao i Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

FIRST-GENERATION1

Prema rečima izvršnog direktora ”Netex consulting” Slavka Hodaka, od 2007. godine kada je osnovana, kompanija je konstantno povećavala broj zaposlenih, a ostvaruje značajan rast prihoda svake godine. On je istakao da se Novi Sad pokazao kao dobro mesto za obučavanje i zapošljavanje kadrova. ”Neteks akademija” postoji i u Rumuniji, i potpuno je besplatna za sve građane. Polaznici prolaze teoretski i praktični deo obuke, a nakon testiranja znanja i dobijanja sertifikata imaju priliku da se zaposle u kompaniji.

Više na: http://www.novisad.rs/lat/besplatna-obuka-za-rad-u-kol-centru-neteks-akademija

Naša PR Agencija

Ako želite da podjelite neku medijsku aktivnost koja uključuje nas ili vam je potrebna neka informacija , molimo vas kontaktirajte našu PR agenciju.
Predstavnik za štampu: Siegfried Thiel (media_rok@yahoo.de, +40745 826 273)