Companie

2022 – anul reîntâlnirilor

07 Iunie 2022

Anul acesta a adus bucuria de a petrece timp împreună în team building. Departamentele din cadrul Netex s-au întâlnit, oferind colegilor ocazia de a se cunoaște și de a crea amintiri frumoase.
Termenul team building derivă de la cuvântul „team” (echipă). Acesta reunește oamenii încurajând colaboarea și munca în echipă. Scopul lui este de a crea o echipă care lucrează împreună în mod eficient pentru un obiectiv comun prin formarea de legături și conexiuni. O echipă unită asigură productivitate și un mediu de lucru bun. Un team building reușit implică participanții într-o lume a jocului, a dezvoltării și a cunoașterii celui de lângă tine.
Activități precum rafting, paintball, ciclism, olărit, escape room, trasul cu arcul au reprezentat exerciții prin care fiecare dintre noi a fost scos din zona de confort și a învățat ceva nou despre sine, dar și cât de importante sunt comunicarea și încrederea în coechipierul tău. Așteptăm cu nerăbdare următoarea sesiune de team buildinguri!

Netex în SUA – Delegația SIBB pe Coasta de Est

02 Mai 2022

În prezent, SUA reprezintă o oportunitate excelentă pentru investitori de a-și dezvolta și extinde afacerile. Netex a participat la o delegație organizată de SIBB Berlin în SUA împreună cu alte 17 companii din Germania. Principalele obiective ale misiunii au fost construirea de rețele de afaceri și căutarea de parteneri pentru extinderea sau investițiile viitoare.
Andreea Kremm a prezentat serviciile pe care Netex le oferă viitorilor parteneri.
Delegația a vizitat Washington, Virginia, Fairfax, Philadelphia și New York. Netex a decis să se extindă în SUA și va deschide un birou în Philadelphia. Avem deja doi clienți noi din SUA și așteptăm cu nerăbdare să integrăm mai mulți alți clienți. Noua noastră echipă de vânzări din SUA va fi responsabilă de gestionarea acestei noi ramuri de afaceri a companiei Netex.

2022 și emoțiile unui nou început

10 Martie 2022

Anul 2022 a venit cu emoțiile unui nou început. În luna februarie, respectiv martie, am pus bazele a două sedii – în Oradea (România) și în Kragujevac (Serbia). Fiecare sediu pe care îl deschidem aduce cu sine emoții și multă muncă, implicare din partea colegilor noștri. Nu e ușor, dar când ajungi la stadiul de a privi în urmă la ceea ce ai realizat și vezi echipa care s-a închegat datorită muncii tale, te cuprinde un sentiment de satisfacție.
Cu această ocazie, dorim să le mulțumim colegilor noștri pentru eforturile depuse și le urăm mult succes în cariera lor alături de Netex.

22 de ani și peste 700 de destine schimbate

26 Ianuarie 2022

În urmă cu câtăva vreme afirmam că primii 20 de ani au fost cei mai grei. Adevărul e că după ce atingi limita de 20, începi să zbori mai lin. Totul e mai simplu, fiindcă ai o experiență vastă în spate și o echipă gata formată.
Miercuri, 26 ianuarie, Netex a împlinit 22 de ani. Am sărbătorit 2 majorate (cel european la 18 ani și cel american la 21 de ani) și 1 an bonus. Acest ultim an, a fost o încununare a muncii asidue, a efortului de echipă.
În tot acest timp, peste 700 de persoane ni s-au alăturat cu dorința de a se dezvolta profesional și de a învăța lucruri noi. Pentru fiecare dintre acestea am încercat să creăm un climat propice dezvoltării profesionale, căci aici învățăm unii de la ceilalți, râdem și creștem împreună.
Vă mulțumim tuturor pentru cei 22 de ani, cărora ne dorim să le putem adăuga cel puțin încă atât! La mulți ani, Netex!

Sărbătorirea colegilor cu o vechime de 10, respectiv 15 ani

24 Mai 2021

De la începutul anului și până în prezent, am organizat câte un mic eveniment în sediile din Timișoara, Sibiu, Cluj și Reșita. Scopul acestui eveniment a fost sărbătorirea colegilor care fac parte din echipa Netex de 10, respectiv 15 ani. Aceștia ne-au povestit cum a fost prima zi de lucru în cadrul companiei noastre și ne-au împărtășit evoluția lor profesională de-a lungul acestei perioade.

Dorim să le mulțumim pentru toți anii petrecuți alături de noi. Mult succes în continuare!

Certificare ISO/IEC 27001:2013

29 Ianuarie 2021

Grupul Netex și-a atins un nou obiectiv anul acesta: certificarea ISO/IEC 27001:2013.

Acesta este cel mai important standard internațional axat pe securitatea informațiilor, publicat de Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO), în parteneriat cu Comisia Electrotehnică Internațională (IEC).

Prin această certificare garantăm clienților noștri că toate informațiile sunt gestionate la cele mai înalte standarde.

Netex sărbătorește 21 de ani de activitate

26 Ianuarie 2021

Luna ianuarie reprezintă pentru toată lumea un nou început. Este luna în care ne stabilim obiective pentru întregul an. Însă pentru Grupul Netex luna ianuarie înseamnă motiv de sărbătoare.

Anul acesta, compania noastră a împlinit 21 de ani de existență. 21 de ani în care fiecare persoană din cadrul acestei echipe a dat dovadă de ambiție, implicare, multă muncă și nu în ultimul rând de dezvoltare profesională continuă. Au fost 21 de ani frumoși, în care am crescut și am reușit să depășim împreună toate momentele critice.

Și nu ne oprim aici. Avem multe planuri de viitor așa că … privim cu încredere spre atingerea obiectivelor.

Recertificare ISO 9001:2015

18 Octombrie 2020

Netex și-a reînnoit certificarea ISO în 2020. Auditul a fost susținut online din cauza condițiilor impuse de pandemie, iar rezultatul a fost un succes.

Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru munca depusă.

Aniversăm 20 de ani de activitate!

26 Ianuarie 2020

O vorbă spune că primii 20 de ani de activitate sunt cei mai grei… Așa să fie?

Anul 2020 este un an special pentru Grupul Netex. Poate vă întrebați de ce ? Ei bine, cu 20 de ani urmă, la Reșița, s-au pus bazele companiei Netex, cu doar 3 angajați. Astăzi, după 2 decenii, celor 3 li s-au alăturat alți 600 de colegi care își desfășoară activitatea în 23 de birouri din România, Ucraina, Serbia, Moldova, Bosnia, Belarus și Georgia.

Făcând o retrospectivă a acestei perioade, într-adevăr primii 20 de ani sunt cei mai grei … dar, fară ei, cum am fi ajuns ceea ce suntem astăzi?

Mulțumim tuturor celor care au susținut Grupul Netex de-a lungul celor 20 de ani!

Predicția noastră pentru următorii 20 de ani: The best is yet to come!

Recertificare ISO 9001:2015

29 Octombrie 2019
Netex și-a reînnoit certificarea ISO în 2018. Am avut un audit de urmărire în octombrie 2019, cu un rezultat de succes.

Management Meeting

1 iunie 2019
În primele două zile ale lunii iunie 2019, echipa de management s-a reunit la Brebu Nou pentru întâlnirea anuală. Cu această ocazie, au consolidat misiunea și valorile companiei și au continuat cu planul pentru următoarele trei luni. A doua zi, înainte de plecare, au fost implicați în unele activități de team building și și-au consolidat legătura.

Cupa Ripensia – DWC

22 Mai 2019
După mini turneul nostru intern, am selectat cea mai bună echipă de fotbal pentru a ne reprezenta la Cupa Ripensia organizată de DWC, în zona Banatului. Vrem să le mulțumim colegilor noștri care au participat la acest turneu ca jucători sau in galerie!

Campionatul de fotbal Netex continuă

12 Mai 2019
Pe 4 și 11 mai 2019, au fost planificate următoarele 2 jocuri. În primul weekend, echipa din Timișoara a jucat împreună cu echipa de la Novi Sad. În weekendul următor, echipa din Timișoara a jucat cu echipa din Sibiu. Felicitări tuturor colegilor noștri care au susținut Campionatul nostru de fotbal și, de asemenea, fanilor lor.

A început campionatul de fotbal organizat de Netex!

7 aprilie 2019
Pe 6 aprilie 2019, a avut loc primul joc de fotbal al Campionatului Netex, pe un teren acoperit din Reșița. Colegii din Timișoara au călătorit la Reșița pentru a începe turneul. În săptămânile următoare, echipe din alte birouri/locații sunt planificate să joace.

E-commerce Berlin Expo 2017

2 Februarie 2017

Netex a participat la celebra expoziție E-Commerce Expo din Berlin, eveniment ce reunește cele mai importante companii internaționale din domeniul operațiunilor electronice și on-line dar și din alte domenii conexe.

În fiecare an, E-commerce Expo generează un interes foarte mare atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, în primul rând datorită prezenței crescute pe piața afacerilor moderne e-commerce. Din aceasta cauză, expoziția a fost o mare oportunitate pentru compania noastra de a își prezenta realizările și aspirațiile viitoare.

Toți participanții au avut ocazia să se familiarizeze cu gama variată de servicii din domeniul e-commerce pe care Netex îl oferă cu succes pe piața internatională, punând accentul pe serviciile globale de asistență pentru clienți, soluții IT, logistică, marketing precum și toate celelate servicii conexe care fac parte din sistemul nostru de afaceri.

Octombrie 2015

Netex și-a reînnoit pentru încă un an certificarea ISO 9001:2008 pentru calitate.

Aprilie 2014

Angajații Netex Netex SRL s-au urcat duminică ,06.04, în balon şi au sprijinit cu donațiile lor campania Help25 Breast Cancer Prevention Charity.

Aprilie 2014

Timișoara, raiul școlilor profesionale organizate după modelul nemțesc.Netex SRL în colaborare cu DWC și Liceul I.C. Brătianu pregătește din toamna acestui an elevi în sistemul de contabilitate român și german.

Martie 2014

Netex SRL participă la micul dejun jurnalistic „Şcoala Duală Timișoara”, organizat de Clubul Economic German (DWC) în 01.04.2014, la ora 09.30 la Casa Adam Müller Guttenbrunn din Timișoara.

Februarie 2014

1. Prima generație de absolvenți “Netex Academy”, curs gratuit de agenți call-center, oferit de Netex SRL.

Ianuarie 2014

Cu ocazia împlinirii a 14 ani de la înființare Netex SRL lansează Netex Academy singurul program de inițiere gratuit în call center.

Noiembrie 2013

Netex SRL este decernată de către Camera de Comerț și Industrie din România cu Premiul I, “Cea mai bună companie în 2012″ din județul Timiș, la categoria ”Telecomunicații: cercetare, dezvoltare și high-tech”.

Octombrie 2013

Suntem mândri de prelungirea certificării ISO 9001:2008 de TÜV, care confirmă calitatea serviciilor noastre.

Octombrie 2013

Netex deschide noi sedii în Drohobych si Ivano Frankivsk, Ucraina.

August 2013

Netex SRL este membră a Clubului Socio-Economic German din Banat.

Iulie 2013

Mutarea într-un nou birou in Reșița Govândari.

Mai 2013

Mutarea într-un nou birou în Sibiu.

Mai 2013

Mutarea într-un nou birou în Chișinău.

Aprilie 2013

Netex Serbia primește diploma de excelență de la Camera de Comerţ și Industrie din Serbia, care certifică calitatea serviciilor prestate.

Noiembrie 2012

Firmei Netex SRL i se decernează din partea Camerei de Comerț și Industrie premiul I pentru județul Timiș în categoria ”Telecomunicare, cercetare, dezvoltare și High-Tech” din cadrul competiției ”Firme de top 2011”, precum și un premiu special pentru merite deosebite în ultimii trei ani.
Firmei Netex Production SRL i se decernează premiul II în categoria ”Prestări de servicii de consultanță” și în baza faptului, că este al cincilea an consecutiv, în care Netex Production a ocupat unul din primele trei locuri, un premiu special pentru merite deosebite.Pdf 1 Pdf 2 Pdf 3 Pdf 4

Noiembrie 2011

Firmei Netex SRL i se decernează din partea Camerei de Comerț și Industrie premiul I pentru județul Timiș în categoria ”Telecomunicare, cercetare, dezvoltare și High-Tech” din cadrul competiției ”Firme de top 2011”, iar firmei Netex Production SRL i se decernează premiul II în categoria ”Prestări de servicii de consultanță” și în baza faptului, că este al treilea an consecutiv, în care Netex Production a ocupat unul din primele trei locuri, un premiu special pentru merite deosebite. Picture 1.

Octombrie 2011

Ne mândrim cu certificarea ISO 9001:2008 prin TÜV, care confirmă calitatea serviciilor noastre.

September 2011

Întâlniri anuale pentru prima dată și în filialele externe din Serbia și Ucraina.

Iunie 2011

Mutarea celor trei locații din Timișoara, care până atunci erau separate, în noua clădire de birouri din strada Popa Anca. Imagini de la festivitatea de inaugurare.

Decembrie 2010

Netex deschide o filială nouă în România, la Mediaș.

Octombrie 2010

Firmei Netex SRL i se decernează din partea Camerei de Comerț și Industrie premiul I pentru județul Timiș la categoria ”Telecomunicare, cercetare, dezvoltare și High-Tech” din cadrul competiției ”Firme de top 2009” iar firmei Netex Production SRL i se decernează premiul I în categoria ”Prestări de servicii de consultanță” și în baza faptului, că este al treilea an consecutiv, în care Netex Production a ocupat unul din primele trei locuri, un premiu special pentru merite deosebite. Picture 1.

Iunie 2010

Netex deschide a treia filială în străinătate, la Chișinău, Moldova.

Februarie 2010

Netex a participat în calitate de exponent la Târgul Call Center World de la Berlin, cel mai mare târg european de specialitate. Vă mulțumim pentru că ne-ați vizitat la Call Center World în Berlin între 9-11 02.2011, standul B8, hala 3!

Ianuarie 2010

Colectivul Netex sărbătorește aniversarea a 10 ani de la inaugurare.

November 2009

Firmei Netex Production SRL i se decernează premiul II în cadrul “Firme de top 2008” din județul Timiș la categoria ”Telecomunicare, cercetare, dezvoltare și High-Tech”. Picture 1.

Mai 2009

Decernarea unei insigne onorifice din partea fundației Banatia pentru crearea de noi locuri de muncă. Picture 1.

Aprilie 2009

Mutarea într-un birou nou în Reșița.

Octombrie 2008

Firmei Netex SRL i se decernează premiul II în cadrul “Firme de top 2007” din județul Timiș la categoria ”Telecomunicare, cercetare, dezvoltare și High-Tech”.

Iunie 2008

Management nou. Raluca Budea și Leo Frumuzache preiau conducerea firmei Netex Callcenter.

Ianuarie 2008

Netex îşi deschide a doua locație de Call Center din Europa de Est – Serbia, la Novi Sad.

Noiembrie 2007

Firmei Netex SRL i se decernează premiul II în cadrul “Firme de top 2006” județul Timiș la categoria ”Telecomunicare, cercetare, dezvoltare și High-Tech”.

Iulie 2007

Numărul de angajați ai grupului Netex depășește cifra de 300.

Iunie 2007

Netex participă la Conferința și Târgul Internațional Business Powered by Women de la Novi Sad.

Mai 2007

Netex deschide la Agnita a opta locație de Call Center din România.

Noiembrie 2006

Numărul de angajați depășește cifra de 250.

Octombrie 2006

Se deschide a șaptea locație de Call Center la Reșița, România.

August 2006

Oferta de limbi străine este lărgită cu încă patru limbi nordice. Noi vorbim acum şi daneză, suedeză, norvegiană și finlandeză.

Iulie 2006

Biroul de la Sibiu a fost mărit cu încă un etaj.

Iunie 2006

Se deschide al șaselea Call Center din România, la Cluj.

Februarie 2006

Numărul de angajați ai grupului Netex depășește cifra de 200.

Octombrie 2005

Netex Production SRL face parte din rândul “Firmelor de top 2004” din județul Timiş. S-au calificat pentru participare 2275 de firme, înregistrate la Registrul Comerțului din județul Timiș. Netex a obținut premiul III în categoria ”Prestări de servicii profesionale și Outsourcing”.

Iulie 2005

Netex îşi deschide un nou sediu în Europa de Est. Biroul este situat în inima orașului Lviv, un centru cultural și istoric al Ucrainei.

Mai 2005

Numărul de angajați ai grupului Netex depășește cifra de 150.

Martie 2005

Serviciile noastre de acum vă stau la dispoziție în 11 limbi străine diferite. Ofertei noastre i s-a adăugat și limba olandeză.

Ianuarie 2005

Numărul de limbi străine, în care grupul Netex își oferă serviciile s-a mărit la 10, noi vorbim acum și japoneză.

Octombrie 2004

Numărul de limbi străine crește la 9. Noi putem să asistăm acum clienți în următoarele limbi: portugheză, greacă, ucraineană și rusă.

Iulie 2004

La Timișoara se deschide al treilea Call Center. Numărul de angajați depășește 100.

Iunie 2004

Numărul de orașe din România, în care Netex este reprezentată, crește. În al treilea oraș, Reșița, se deschide un alt Call Center.

Noiembrie 2003

Netex schimbă platforma de lucru în LINUX. Acest program a fost ales în baza avantajelor certe. Utilizarea este gratuită (nu se impune procurarea de licență) și practică iar pericolul de virusare este egal cu zero.

Octombrie 2003

Oferta din Call Center Netex se lărgește. Se adaugă Italia. Acum putem să-i asistăm și pe clienții din acestă țară.

Septembrie 2003

De acum înainte putem să oferim asistență și clienților din Ungaria.

August 2003

La Timișoara se deschide încă un Call Center. Numărul de angajați crește și este de 86.

Mai 2003

Se întemeiază Netex Production SRL la Timișoara. Pe atunci, Netex avea 26 de angajați. Netex România devine Call Center.

Iulie 2003

Netex se extinde și deschide într-un alt oraș, la Sibiu/România, un al doilea Call Center.

Martie 2003

În afară de limbile engleză și franceză, Netex oferă facilitatea de a asista clienți din Spania.

2002

Întemeierea Netex GmbH în Sondershausen/Germania.

Noiembrie 2001

Sediul principal al firmei Netex SRL se mută la Timișoara și în același timp se schimbă și profilul de activitate, punându-se accent pe Internet Content Provider. Sarcinile principale sunt programarea web și prestări de servicii de birou. În același timp se inaugurează primul Call Center al firmei.

2001

Întemeierea firmelor Netex Production și Netex GbR la Sondershausen (Germania) ca și Internet Content Provider.

Ianuarie 2000

Andreea Kremm și Claudiu Patt înființează, ca și parteneri cu drepturi egale, firma NETEX SRL, cu sediul principal la Reșița (România). Obiectivul principal al firmei: furnizor de internent.